Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer vinduet i en 2003 Buick Rendezvous

En knust vindu i 2003 Buick Rendezvous kan bli en hodepine for enhver bil eier. Ikke bare påvirker det generelle utseendet på bilen din, men det kan også redusere sikten og sette bilen i fare for ytterligere skader eller tyveri. Erstatte den skadede vinduet er et ganske enkelt prosess, og skiller seg ikke vesentlig mellom kjøretøyene. Du kan plukke opp de verktøyene du trenger for jobben fra din lokale auto butikken. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Replacement vindu
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp Buick døren som inneholder den skadede vinduet. Bruk en flat skrutrekker til å lirke ut noen plastdeksler med skjule døren panel skruer. Fjern skruene fra døren panel med en Phillips-skrutrekker. Trekk panelet bort fra døren.
2

Fjern skruene som fester håndtaket på plass. Trekk dørhåndtaket av døren. Hekte av trekkstengene arm bak døren håndtere og fjerne resten av håndtaket sammenstillingen. Bruk en skiftenøkkel til å fjerne festeboltene festet til backing plate. Ta av platen for å få tilgang til vinduet regulator.
3

Flytt regulator til sitt laveste punkt i tilgangspanelet. Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne sekskantbolter som kobler regulatoren til vinduet.
4

Løft den skadede vinduet ut av dørens vindusramme. Vær forsiktig så du ikke skader dør eller hendene når du fjerner panelet.
5

Skyv en ny vindusrute inn til dørkarmen. Fiks det på plass ved å feste de sekskantbolter mellom vinduet og vinduet regulator. Fest døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59438.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair