Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan installere Replacement Windows i en bil

Hvis vinduene i bilen din blir skadet det kan ikke bare skade utseendet på bilen din, men det kan påvirke sikkerheten i bilen, sette i fare for tyveri eller ytterligere skade. Hvis dette skjer bør erstatte den skadede vindu så snart som mulig. Prosessen for å erstatte vinduet på noen merke eller modell kjøretøy er ganske mye det samme, og bare varierer litt mellom de fremre og bakre vinduer. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Skiftenøkkel
Replacement vindu
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp døren på bilen din som du er ute etter å erstatte vinduet på. Hvis du bytter ut foran døren vinduene kan det være best å fjerne bakre visning sidespeil å få bedre tilgang til døren. Du kan fjerne speilet ved å fjerne skruene på undersiden av basen og skyve det bort fra rammen.
2

Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene som holder døren panel på plass . Du kan finne skruene på lik intervaller rundt dørkarmen. Trekk panelet bort fra døren.
3

Fjern dørhåndtaket fra døren ved å fjerne sine skruer og trekke den ut av sted. Fjern arm som er koblet til dørhåndtaket forsamlingen til å få bedre tilgang til vinduet regulator.
4

Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne hex bolter som fester vindusruten til vinduet regulator. Løft vindusruten ut av dørkarmen.
5

Sett inn en ny vindusrute inn til dørkarmen. Sett på vinduet og døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59435.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair