Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan reparere en 1997 Lincoln Town Car Window Regulator

Vinduet regulator i 1997 Lincoln Town Car brukes til å fikse vinduet på plass innen dørkarmen og lar deg åpne og lukke vinduet som det passer deg. Hvis vinduet regulator blir skadet, kan det skade stabiliteten av vinduet og potensielt føre til det å bryte. Du bør bytte vindu regulator før dette kan skje. Du trenger
Skrutrekkersett
Wrench satt
Vindusheismotor
Trim stick
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren til Lincoln .
2

Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene er festet til vinduet trim. Bruk en trim pinne for å fjerne trim fra vinduet. Hvis du skal bytte regulator på hver av de foran to vinduer vil du også nødt til å fjerne trim fra hele rearview speilet.
3

Bruk en fastnøkkel til å fjerne den svarte bakplate som er festet til døren. Fjern festeboltene rundt kanten av tallerkenen og løfte den fra døren.
4

Bruk en sekskantnøkkel til å forsiktig fjerne sekskantbolter festet til regulator. Dette vil koble fra regulatoren fra vindusruten.
5

Fjern festeboltene nederst på regulatoren å helt koble regulatoren fra døren. Fjern regulator fra kjøretøyet.
6

Fest et nytt vindu regulator til døren ved å feste bolter nederst på regulatoren. Fest regulatoren til vinduet med sekskantbolter. Fest døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59432.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair