Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse vinduet på en 1998 Honda Civic

En knust vindu i 1998 Honda Civic ikke bare skader utseendet på bilen din, men kan også sette den i fare for å bli ytterligere skadet av vær eller av potensielle tyver. For å unngå dette bør du se å fikse vinduet så snart som mulig ved å fjerne vindusruten og sette inn en ny. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Wrench satt
vindusrute
Vis flere instruksjoner
en

åpne døren som inneholder vinduet du er ute etter å erstatte. Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene er festet til døren panel. Trekk døren panel bort fra døren.
2

Ta skruene fra dørhåndtaket og ta av håndtaket fra døren. Hekt av sammenhengen arm innenfor døren håndtere og fjerne resten av dørhåndtaket forsamlingen.
3

Flytt vinduet regulator til laveste posisjon innenfor tilgangspanelet. Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne sekskantbolter som kobler vinduet til regulator.
4

Dra vinduet fra rammen. Pass på å ikke ytterligere skade vinduet eller skade deg selv på noen av de biter av glass som du fjerner dem.
5

Sett inn en ny glassrute inn i vinduskarmen. Fest vinduet til regulator med sekskantbolter. Fest døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59431.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair