Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Bytt Driver Side Window på en 1987 Bronco II

Driver sidevinduene beskytter føreren fra ulike miljømessige elementer, for eksempel regn, snø eller kald luft. De kan også åpnes for å tillate luft å blåse inn og sirkulerer gjennom hele kjøretøyet. Vinduet kan åpnes og lukkes manuelt ved bruk av et vindu sveiv, eller elektronisk ved hjelp av en bryter som driver en elektronisk motor. Hvis førersiden vinduet på 1987 Bronco II blir sprukket, eller bryter helt, er det nødvendig å erstatte det å fortsette å beskytte sjåføren. Du trenger
skrutrekker
Liten flat brekkjern
Vis flere instruksjoner
en

Roll vinduet helt ned og fjerne døren panel ved først å skru av armlenet og dørhåndtaket. Hvis Bronco har elektriske vinduer, låser eller speil, fjerne bryteren hus fra døren panel for hver bryter. Hvis Bronco har manuell vinduer eller dørlåser, fjerne vinduet sveiv og låse kontrollene fra døren panel.
2

Sett inn en liten flat brekkjern i mellom panelet og døra og la den gli langs panelet til den stopper ved en av snaps å holde den mot døren. Vri forsiktig på brekkjern for å lirke snap ut og løsne det panel. Fortsett å gjøre dette rundt panelet til alle låsene frigjøres og dørpanelet er fri fra døren.
3

Fjern vinduet vent, på forsiden av døren, etter første fjerne skruen fra divisjonen feltet som skiller ventilen fra hovedvinduet. Fjern eventuelle tetningslister som kan installeres og deretter skru de to skruene som fester ventilen i forkant av døren.
4

Ta ut den bakre glass kjøre og retainer montering, som ligger på den høyre side av døren, ved å forskyve vinduet opp, inntil den er omtrent halvt lukket, og skyve ned på venstre side av vinduet, slik at den beveger seg på høyre side av det nedre glass løp. Fjern forsiktig de to nagler og glass avstandsstykker som holder glasset til glass braketten og trekk glasset opp og ut av døren.
5

Plasser glass avstandsstykker over festehull på glass av det nye vinduet og plasser den på innsiden av døren på glasset braketten. Kontroller at festehull og glass avstandsstykker er stilt opp riktig og installere de beholde nagler for å feste glass til glass braketten.
6

Sakte løfter vinduet opp til den er helt lukket og erstatte glass bakre løpe-og kuleholderen montering til høyre side av døren ved å bytte ut braketten og klinke for å holde den på plass. Installere noen tetningslister som ble fjernet tidligere.
7

Bytt vinduet vent ved å skru inn de to skruene som holder den til forkanten av døren og ut skruen som fester den til divisjon bar. Plasser paneling over døren og skyv på kantene for å trykke inn snaps. Sørg for å gå hele veien rundt panel for å dytte inn alle låsene så paneling er sikker på døren.
8

Sett kraften dørlås, makt vinduet og makt speil bytte hus, hvis Bronco er utstyrt med dem. Hvis Bronco er utstyrt med manuell windows eller dørlåser, re-legge vinduet sveiv og låse kontrollene til døren panel. Rull vinduet opp og ned et par ganger for å teste installeringen av driveren sidevindu.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59430.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair