Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte frontruten på en 1994 Acura Legend

Frontruten i 1994 Acura Legend må holdes i best mulig stand til å sikre full sikt når du kjører på veien. Hvis frontruten er for skadet for mindre reparasjoner, kan du fjerne frontruten fra bilen for å få den erstattet. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Windscreen tetningsmasse
Nylon ledningen
Sharp blad
Vis flere instruksjoner
en

Finn de to skruene på undersiden av bakspeilet speilet at fikse basen på plass. Bruk en Phillips-skrutrekker til å fjerne de to skruene. Skyv sidespeilet bort fra sin base. Gjenta prosessen på den andre fløyen speil.
2

Bruk en skarp kniv til å skjære bort gummi trim fra rundt rammen av frontruten. Foreta en innledende snitt på toppen av frontruta og klippe bort resten av trim, flytte rundt på skjermen med klokken. Hvis du bare reparere skjermen og ikke helt erstatte den, tar seg ikke å klø eller ytterligere skade skjermen.
3

Skriv innsiden av kjøretøyet, og trykk forsiktig frontruten utover bort fra rammen. Har noen utenfor bilen for å bidra til å ta vekten av frontruten.
4

Påfør et tynt lag av frontruten tetningsmasse rundt kanten av frontruten. Fest en gummipakning til endestillingen til bunnen av frontruten. Pakningen bør ha den tunge del av innsiden av frontruten og slissen på utsiden.
5

Tie en nylon snor rundt den ytre rillen på frontruten. Løft frontruten på rammen av Acura. Trykk frontruten mot rammen i et par minutter, slik at en forsegling for å sette på plass. Inn i bilen og dra i ledningen over frontruten slik at gummi leppe å sette på plass. Sett på sidespeilet ved å skyve den tilbake på basen og feste den på plass med de to basen skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59427.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair