Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse et vindu i en Dodge Dakota Truck

Hver gang du kjører gjennom skitt og åsene i din Dodge Dakota lastebil, risikerer du å skade bilvinduene. Steiner og andre gjenstander kan fly opp fra bakken, knuser inn i bilen, og forårsaker sprekker langs vinduene hvis de kommer hit. For den beste reparasjon, kjøpe de nødvendige materialer som vil tillate deg å få jobben gjort selv. Du trenger
Slange med vann
Dish såpe
Myke kluter
Bucket
Sugekopp stabilisator
Injector
Resin tube
Målebånd
Lim herding film
Saks
Vis flere instruksjoner
en

Vask den skadede vinduet. Bland såpe og vann til skummende nok til å rengjøre vinduet, og bruke myke kluter til å vaske og tørke det.
2

Fest stabilisator tot eh vinduet riktig. Kontroller at sugekoppen på bunnen av enheten er plassert over og omgir sprekker langs vinduet.
3

Sett rør fylt med flytende harpiks inn i injektoren stykke, og deretter plassere injektoren inn i stabilisator enhet. Det vil være en åpning for injektoren på toppen eller på siden av enheten.
4

Fjern injektoren, og se harpiks utgivelsen fra røret og fylle skaden langs vinduet.

5

Vent i 30 minutter eller så, og deretter forsiktig fjerne stabilisator fra vinduet. Løft den rett opp og ut slik at du ikke berører harpiks mens den ennå er våt.
6

Mål lengden på reparasjon og kutte herding strips til riktig størrelse. Plasser strimler over harpiks før det har tørket etter noen timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59426.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair