Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Monter en Range Rover Windscreen

Frontruten i din Range Rover må holdes i best mulig stand til å sikre god sikt når du tar bilen ut på veien. Hvis frontruten blir skadet eller sprukket, bør du se å fjerne den for å få den reparert eller erstattet. Du kan plukke opp de verktøyene du trenger for jobben fra din lokale auto butikken. Du trenger
Nylon ledningen
Sharp blad
frontrute tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en skarp kniv for å lage et snitt i gummi trim på toppen av frontruten. Skjær bort gummi trim, klippe den i klokkens retning. Trekk trim vekk fra frontruten når du tar den. Alt av trim må fjernes.
2

Tast førersiden av bilen. Trykk forsiktig frontruten i en retning utover til den begynner å komme bort fra rammen. Har noen på hånden utenfor bilen for å bidra til å støtte vekten.
3

Place et tynt senere av frontruten tetningsmasse rundt kantene på frontruten. Feste pakningen til bunnen av frontruten slik at den er på dødpunktet. Den tunge delen av pakningen skal være på innsiden med slit på utsiden.
4

Knyt en nylon snor rundt den ytre sporet av frontruten. Løft frontruten på plass på rammen av kjøretøyet. Trykk på frontruten mot rammen i noen minutter slik at forseglingen å sette på plass.
5

inn bilen og dra i nylon ledningen over bunnen av frontruten. Dette vil gi gummi leppe å sette på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59425.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair