Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

DIY Car Glass

Ikke sammenligner mye til sjokk og angst av å ha en stein eller et annet prosjektil hit og chip frontruten. Chips er blant de vanligste frontruten skade problemer. Før chip skjemaer til en sprekk, kan du fikse det med en enkel frontruten chip reparasjonssett. Denne jobben gjøres best i sollys fordi solen hjelper kurere reparasjon sammensatt etter at du har eliminert chip. Du trenger
sprøyte frontruten reparasjonssett
Knife
Glass renere
Håndkle eller klut
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør skadede området med glass renere. La det helt tørr, og dette tar omtrent 10 minutter, avhengig av temperaturen. Legg et håndkle eller klut under det skadede området for å sikre at du ikke søler reparasjon sammensatt på maling.
2

Skyv hullet ut av limet platen. Hullet bør allerede være i gang av produsenten, slik at hullet kan enkelt gjøres ved ganske enkelt å skyve ut plast i midten. Ta av baksiden og trykk den mot glasset. Plasser hullet over skadede området. Peke på fanen opp.
3

Ta av baksiden fra oversiden av platen. Trykk på pidestall på den. Sikre fanene justere på toppen.
4

Trekk hetten av sprøyten. Sett den inn i sokkelen. Vri sprøyten til den sitter. Dra i stempelet for å suge ut luften. Hold det der for et øyeblikk skyv deretter å tvinge sammensatte inn i sprekken. Gjenta 10 ganger.
5

La frontruten for å sitte i solen i minst 30 minutter for å kurere det sammensatte. Skriv inn din bil og se etter luftbobler. Gjenta prosessen om nødvendig.
6

Fjern sprøyten. Skjær ut platen og pidestall med en kniv og tørk av eventuelle gjenværende compound.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59422.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair