Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer du en Auto Glass Door

Vinduene i en bil har to hovedkomponenter. Naturligvis, det er selve glasset. Men glasset er kun holdt på plass av en regulator, som er ansvarlig for å styre vinduet som det er rullet opp og ned. Skulle du finner ut at du trenger å installere et vindu inn i en bil dør, vil du trenger for å komme på innsiden av døren. Til å begynne, må du bestemme størrelsen glass og regulator for bilen din ta av dekselet indre trim panel for å installere vinduet. Elementene du trenger kan kjøpes på auto body butikker og jernvareforretninger. Du trenger
Skrutrekkersett
Vindu glass
Vindusheismotor
Vindusheismotor motor
Stikknøkkel satt
Vis flere instruksjoner
1

Bruk bilens vindu kontroller for å rulle det hele veien ned. Når dette er gjort, må du huske å koble fra den negative kabelen på bilbatteriet. Deretter åpner bildøra. Fjern all slags vær-stripping fra bilens dør vindu ved å ta tak i det nær den ytre kanten av døren.
2

Ta av dørhåndtaket ramme og vindu sveiv fra døren. Skru ut skruene som fester håndtaket på plass ved å lirke det av med en skrutrekker. Hvis kjøretøyet har en manuell vindu sveiv, løsne sveiven er holdeklipsen ved å plassere en fille bak det.
3

Fjern alle festeskruene på døren trim panel, husk at noen kan være under små plastpaneler eller under området hvor håndtaket tidligere var. Løft panelet oppover, slipper den fra eventuelle gjenværende klemmene. Deretter trekker du den bort fra døren og sørg for å koble fra alle elektriske kontakter knyttet til den. Til slutt, skrelle bort vannet skjold.
4

Skru døren høyttalere, dra høyttaleren ut og koble fra ledninger bak det.
5

Installer regulatoren ved første folding sidene sammen, træ den opp gjennom døren, utfolder det og deretter vri og låse den på plass. Hvis regulatoren må ha en motor montert, riste motoren på kabelen bolig før du setter lås på og stramme alle boltene. Så sørg for at du har boltet regulatoren på plass på døren.
6

Hold vindusglass over vindusåpningen og putt den ned i døra. Hvis det er mulig, kan du i stedet velge å skyve glass fra bunnen før du skyver den ned igjen i regulator. Du trenger da å bolte glasset på plass i vinduet regulator.
7

rekonstruere døren ved å koble høyttalerne, deretter vann skjold, trim panel, håndtak, vindu sveiv og til slutt, været strippe. Nå er du klar til å teste vinduet ved hjelp av bilens vinduskontrollene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59419.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair