Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan du bytter vindu regulator på en 1996 av Grand Am

Vinduet regulator på 1996 av Grand Am brukes til å feste vinduet forsvarlig innenfor rammen, slik at sjåføren eller passasjeren å heve eller senke sine vinduet på vilje. Hvis regulator blir skadet det vil stoppe vinduet å fungere riktig, og kan også føre til vinduet blir sprakk i rammen. Du bør derfor se til å erstatte regulator hvis den har brutt. Du trenger
Trim stick
Wrench sett
Skrutrekkersett
Replacement vindu regulator
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp døren vinduskarmen som du skal erstatte vinduet regulator på.
2

Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene som er festet til gummi trim rundt vinduet og bakfra fløyen speil. Bruk en trim pinne for å fjerne gummi trimme vekk fra vinduet.
3

Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene som er knyttet til den svarte platen på døren. Løft platen bort fra døren. Dette vil gi deg tilgang til regulator.
4

Finn regulator som vil bli festet til bunnen av vindusruten. Koble boltene som fester regulatoren til vinduskarmen. Fjerne resten av boltene på bunnen av regulator og fjerne det fra vinduet forsamlingen.
5

Fest ny regulator på plass med festeboltene. Fest regulatoren tilbake til vindusglasset. Fest døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59416.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair