Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en Power Vindu mot en Windstar 2002

De viktigste komponentene i en makt-vinduet er glasset, regulator som holder glasset, de brytere og ledningsnett kobler bryteren til regulator. Sprukket eller knust vindusglass må skiftes, men regulator, kan bryterne og kablingen også forårsake problemer. Hva du trenger å gjøre for reparasjoner avhenger av hvor feilen er. Dette kan være vanskelig på en Ford Windstar 2002 van, som vindusglass og regulator er installert med nagler i stedet for bolter. Du trenger
Wrench
Liten skrutrekker
Drill og bit
Ledningsnett
Vindusheismotor
Vindu bytte plate
Rivet pistol
Vis flere instruksjoner
en

Koble van negative batterikabelen med vinduet nede.
2

Pirk ut trim dekning for innsiden håndtaket med en liten flat skrutrekker, og trekk ut bytte kontroll plate, kobler den elektriske kontakten. Erstatte kontroll plate og hoppe til trinn 8 hvis det er alt du trenger.
3

Trekk ut side speil dekselet, og fjerne alle skruene på døren panel langs kantene og bak skifte plate. Trekk panelet av sine klipp og utenfor døren, så skrelle bort Watershield.
4

Koble den elektriske kontakten for vinduet regulator. Hvis ledningene er skadet, og dette er det eneste problemet, installerer et nytt ledningsnett og hoppe til trinn 7.
5

Drill ut naglene som holder vindusglass til regulatoren og løfte glasset ut av døren. Bore ut regulatoren nagler, trekk armen braketten og regulator ut gjennom tjenesten hullet.
6

Installer ny regulator innenfor døren og fest den med en nagle pistol. Skyv og senke glasset i døren inn døren og regulator og bruke nagler til den, så kobler den elektriske kontakten.
7

Lim Watershield tilbake på døren og sett døren panel med sine klipp og skruer .
8

Plugg inn den elektriske kontakten og installere bryteren plate følges av alle andre små trim paneler du fjernet.
9

Koble batterikabelen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59411.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair