Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer frontruten Riper

Debris på veien fører ofte riper eller chips på en bil frontruten. En persons første helling når dette skjer er å ha frontruten skiftes. Dette betyr at du må betale minst $ 100 for en ny frontrute. Heldigvis finnes det produkter på markedet for å hjelpe deg å gjøre jobben selv for mye mindre. Du trenger
Glass rubbing compound
Variabel hastighet drill
Buffing pads
Rags
Glass Forny
Vis flere instruksjoner
en

Utfør en test for å se om du kan ta en negl på scratch. Hvis du kan, er det grunnen for dypt og ikke kan repareres. Hvis neglen ikke fange, kan du buff det ut med et glass compound og en variabel hastighet drill.
2

Rengjør frontruten grundig. Pass på at det er ingen skitt, olje eller avfall på området trenger reparasjoner.
3

Bruk et glass rubbing compound. Den kommer vanligvis i et glass reparasjonssett, som du kan kjøpe på nettet eller på din lokale automotive butikk.
4

Plasser en poleringsrondell på en variabel hastighet drill og påfør en liten mengde av glass sammensatte på puten. Begynne med å påføre myk trykk i noen minutter, og arbeide det sammensatte inn på skrapet overflate i små sirkulære bevegelser. Hold området av frontruten du arbeider på våt hele tiden.
5

Rengjør området med en ren, ull fille. Påfør en liten mengde glass polish som Glass Fornye på en ren poleringsrondell og posisjon puten på plass på drillen. Arbeid polish på scratch med myk til moderat trykk. Fortsette å arbeide inntil scratch er borte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59408.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair