Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner de Windows i en 2003 Suburban

The Chevy Suburban har flere vinduer både til dørene og bagasjerommet. Faste glassvinduer bør håndteres av en profesjonell, men du kan fjerne de justerbare vinduer innenfor de viktigste dørene. Disse vinduer består av glasset selv styres av to-sporet regulator. Du kan fjerne glasset av seg selv hvis det er alt du trenger å gjøre, men du må fjerne glasset først hvis du må fjerne regulator. Uansett, du har å komme inn i selve døren. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Koble bilens batteri på den negative kabelen hvis Suburban er utstyrt med elektriske vinduer.

2

Hekt og fjerne den manuelle vindu sveiv med en hekta verktøy (eller gni en fille bak det å løsne klipp), eller lirke ut strømbryteren kontrollene med en trim stick og koble den elektriske kontakten.
3

Fjern alle andre trim rammer og armlene forsamlinger med trim stick, inkludert rammen rundt dørhåndtaket og den trekantede panel som dekker bakspeilet mount.
4

Skru alle skruene med skrutrekker, og deretter trekke døren opp og ut på samme tid og koble de elektriske kontaktene bak det å fjerne panelet. Skrelle bort plastbeskyttelsen på døren.
5

Koble vinduet styrer med enten den elektriske kontakten eller håndtak klippet, og heve /senke vinduet til du kan se boltene for glass spor i døråpninger.
6

Fjern den ene bolten for vinduets frontkanalen med skiftenøkkel og flytte kanalen bort fra glass.Loosen boltene som fester vinduet regulator spor.
7

Løft vindusglass opp av regulator og skyv den ut gjennom åpningen på toppen av døren.
8

Fjern regulator er boltene på toppen og bunnen ender av regulator to guide spor. Skyv sporene sammen og ta det gjennom døråpningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59407.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair