Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

DIY frontrute Installasjon på en 1969 Dodge Dart

Når det gjelder å erstatte frontruten på 1969 Dodge Dart, selv om du har kjøpt alle delene som trengs selv, kan profesjonell installasjon være ganske dyrt. Installere en frontruten selv er noe som lett kan gjøres, og vil spare deg for mye penger i prosessen. Du trenger
Sharp blad
frontruten rensevæske
Nylon ledningen
Replacement frontruten
Replacement pakning
frontruten tetningsmasse
Phillips-skrutrekker
Show Mer Instruksjoner
en

Finn de to festeskruene på undersiden av bakre-view speilet. Fjern en av skruene med en Phillips-skrutrekker. Dette vil tillate deg å skyve speilet vekk fra basen. Gjenta dette en den andre fløyen speil. Dette vil gi deg bedre tilgang til frontruten.
2

Bruk en skarp kniv til å skjære bort gummi trim fra rundt kantene på frontruten. Foreta en innledende snitt i trim og klippe bort resten av trim i klokkens retning. Alt av trim må fjernes.
3

inn bilen og trykk på midten av frontruten slik at det begynner å komme bort fra frontruten rammen. Har noen til å hjelpe deg stående utenfor tidsgrensen. De kan brukes for å bidra til å ta vekten av frontruten for å bidra til å fjerne og installere den. Dette bidrar også til å hindre unødvendige skader på panseret når du fjerner frontruten.
4

Påfør et lag med frontruten tetningsmasse rundt kantene på den nye frontruten. Fest den nye pakningen til bunnen av frontruten. Pakningen bør være dødpunkt og har også den tunge del av pakningen på innsiden og slissen på utsiden. Fikse en nylon snor rundt den ytre sporet på frontruten.
5

Løft frontruten på frontruten ramme ved hjelp av en annen person. Har den andre personen trykker på frontruten mot rammen i noen minutter slik at forseglingen å sette på plass. Trenge inn i bilen og trekk nylon ledningen rundt bunnen av frontruten. Dette vil tillate gummileppe å sette på plass. Fest sidespeil ved å skyve dem tilbake til sine baser og fikse på plass med base skruen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59399.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair