Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Endre frontruten i en Austin Healey

Sikre full oversikt fra frontruten er viktig når du tar din Austin Healey på veien. Med alle klassiske biler, må du sørge for at bilen er riktig vedlikeholdt på en jevnlig basis for å sikre best mulig ytelse. Hvis frontruten blir skadet på noen måte, bør du endre det så fort som mulig. Du trenger
Dust ark
Sharp blad
frontruten tetningsmasse
Replacement frontruten
Replacement gummipakningen
Nylon ledningen
Vis flere instruksjoner

1

Plasser en støvklut over panseret på Healey din. Dette vil bidra til å beskytte lakken når du fjerner og installerer frontruten.
2

Finn de to skruene som er festet til bak-view fløyen speil. Fjern en av skruene med en stjerneskrutrekker. Skyv sidespeilet ut av sin base. Gjenta prosessen på det andre speilet. Dette vil gi deg best mulig tilgang til frontruten.
3

Skjær bort gummi trim fra rundt kantene på frontruten med en skarp kniv. Kast trim riktig i papirkurven. Inn i bilen og trykker på frontruten ut av rammen. Har noen utenfor kjøretøyet bidra til å ta vekten av frontruten.
4

Påfør et lag med tetningsmasse rundt kantene på den nye frontruten. Sett på en ny gummipakning til bunnen av frontruten. Kontroller at den tunge del av pakningen er på innsiden av frontruten, og at slissen er på utsiden. Knyt en nylon snor rundt den ytre sporet på frontruten.
5

Løft frontruten i å plassere på Healey er rammen. Trykk frontruten mot rammen i et par minutter, slik at tetningen for å sette på plass. Inn i bilen og dra i nylon ledningen over streken. Dette vil tillate den nedre gummi leppe for å sette på plass. Fest sidespeil ved å feste skruen tilbake på sin base. Rengjør frontruten og dashbordet for å hindre støv og rusk fra å komme ned på viftene eller elektriske komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59398.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair