Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en Loose frontrute

Holde frontruten i bilen i best mulig stand er avgjørende for å sikre god sikt når bilen er på veien. Hvis frontruten løsner den beste tingen å gjøre er å feste fullt hele frontruten til bilen rammen for å sikre at den blir helt fast på plass. Du kan plukke opp de verktøyene du trenger for jobben fra din lokale auto butikken. Du trenger
Sharp blad
Rensevæske
frontruten tetningsmasse
Nylon ledningen
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en skarp kniv til å nøye klippe bort gummipakningen rundt kanten av frontruten. Trekk trim vekk med hånden som du klippe den. Vær forsiktig så du ikke riper eller skader frontruten med bladet.
2

Skyv frontruten ut av rammen fra innsiden av bilen. Har noen på hånden for å bidra til å løfte ut frontruten. Fjerne den gamle pakningen. Plasser et tynt lag av frontruten tetningsmasse rundt kanten av frontruten.
3

Fest en ny pakning til bunnen av frontruten slik at den tunge delen er på innsiden og splitten er på utsiden. Knyt en nylon snor rundt den ytre sporet på frontruten.
4

Place frontruten på bilen rammen. Hold den på plass i noen minutter slik at forseglingen å sette. Trekk snoren over frontruten fra innsiden av kjøretøyet slik at gummi leppe å sette på plass.
5

Bruk en rensevæske å rense både innsiden og utsiden av frontruten. Rengjør dashbordet og elektriske komponenter for å sikre at ingen rusk kom inn til ventilene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59397.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair