Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte en dørvinduet i en '98 Tahoe

Hvis 1998 Tahoe har en dør vinduet som sprakk, chipped, har dype riper eller er knust, er sjansen stor for at du ønsker å erstatte den. To bolter, som er lette å fjerne, holde glasset på plass. Å komme til de skruene og fjerne og erstatte glasset er mye vanskeligere. De fleste auto-glass butikker kan utføre denne jobben for deg for en pris, men hvis du er hendig med en skiftenøkkel og har en anstendig kjennskap til bil reparasjon, kan du erstatte døren vinduet i 1998 Chevrolet Tahoe selv. Du trenger
Replacement dør vindu for 1998 Chevy Tahoe
Trim verktøyet
Phillips skrutrekker
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Tahoe makt skifter for lås og vindu fra døren ved hjelp av trim verktøyet. Trekk hver bryter fra tilsvarende ledningsnettet for hånd.
2

Pakk ut Tahoe dør panel-festeskruene med Phillips skrutrekker. Løft panelet oppover 2 inches og deretter fjerne det fra døren for hånd.
3

Pakk ut glass-festeboltene fra vinduet regulator bruker socket sett. Du må komme inn døren med gjennom tilgang hull for å få på disse boltene.
4

Løft vinduet glass opp i vinduskarmen for hånd. Vippe den mot fronten av Tahoe og deretter trekke det ut av døren, gjennom vinduskarmen, fra utsiden av Chevy. Sett den gamle glass ned et sted der det ikke vil knuses og du vil ikke skjærer deg på det.
5

Tilt den nye glass og legg i ledende nedre kanten i døren gjennom vinduet ramme fra utsiden. Senk glasset helt inn i døren. Bolt glasset til Tahoe er vinduet regulator bruker socket sett.
6

Sett Tahoe dør panel ved å reversere din fjerning prosedyre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59393.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair