Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte frontruten i en 1992 Dodge

Hvis frontruten i 1992 Dodge blir sprukket, skrapet eller skadet, kan det hende du må bytte hele frontruten. Få hjelp til å fjerne og installere frontruten, som størrelsen og vekten av glass gjør dette til en vanskelig jobb for én person. Spesialiserte verktøy og komponenter er ikke nødvendig for denne oppgaven, og de fleste nødvendige elementene er tilgjengelige i auto deler butikker. Du trenger
Skrutrekkersett
Nylon ledningen
Replacement frontruten
Window tetningsmasse
Sharp blad
Vis flere instruksjoner
en

Place dekker på panseret på bilen for å beskytte lakken mens erstatte frontruten.
2

Bruk en skrutrekker for å fjerne en av de to skruene som fester bak-vinge-speil til hver av sine baser . Dette vil tillate deg å skyve speilene bort fra basene.
3

Bruk en skarp kniv til å skjære bort gummipakningen rundt kantene på frontruten. Trekk forseglingen unna med hånden som du klippe den.
4

inn bilen, og trykk forsiktig frontruten ut av rammen. Ha noen på siden utenfor kjøretøyet for å bidra til å støtte vekten av frontruten. Plasser et tynt lag med tetningsmasse rundt kantene på den nye frontruten
5

Fest den nye pakningen til frontruten;. Den tunge siden bør være på innsiden og splitten på utsiden. Knyt en nylon snor rundt den ytre sporet på frontruten.
6

Plasser den nye frontruten i rammen. Trykk den på plass i noen minutter slik at en sel for å stille. Trekk nylon ledningen langs rammen inne i kjøretøyet for å tillate gummileppe å sette på plass. Rengjør frontruten og dashbordet for å forhindre eventuelle rester fra å komme i ventilene. Fest sidespeil ved å skyve dem på deres baser og installere den tidligere fjernet skruen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59386.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair