Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner en E30 Soltak

The BMW E30 karosseri ble produsert 1982-1990 og omfattet alle de tre-serie biler. Noen av disse bilene kom med en soltak, som tillot solen å skinne inn i interiøret når den er åpen. Disse soltak har mange bevegelige deler, og over tid, kan de brytes ned og slites ned. Hvis det skjer, kan soltaket seg fast eller kan ikke åpnes i det hele tatt. For å løse problemet, må soltak å bli fjernet fra bilen slik at den kan skiftes ut eller vedlikeholdes. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sitt i førersetet. Skyv tilbake den indre soltak lokk ca 4 inches. Trekk av klype list som omgir omkretsen av soltaket med hendene. Lukk soltaket lokket.
2

Skru ut skruene på omkretsen av portene ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Fjern holderne på sidene av lokket, skru de midtre skruer på lokket, og deretter ta det ut av BMW.
3

Trekk av motoren rundt soltak motor med hender. Koble ledningsnettet til soltak motor og deretter fjerne det fra forsamlingen ved hjelp av Phillips-skrutrekker.
4

Slide tilbake soltak kablene ved hjelp av hendene. Trekk av skinnen dekker på soltak skinnene, og skyv soltak kabler ut av sporene.
5

Sett kabelen tilbake i midtstilling på porten og push off soltaket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59382.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair