Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en vindu regulator i en Durango

Vinduet regulator fungerer med vinduet kontroller og kjøre kanal til å lede vindusglass opp og ned innenfor dine Dodge Durango dører. Eventuelle problemer med regulator kan være farlige, fordi de kan føre til at glasset sprekker. Det er tidvis enkle metoder for å reparere regulator, men det krever ofte bytter regulator selv. Denne utskiftingen prosessen kan variere avhengig av Durango eksakte året. Du trenger
Wrench
skrutrekker Vis
Trim stick
Mer Instruksjoner
Tilgang til Regulator
en

Koble Durango negative batterikabelen hjelp en skiftenøkkel på kabelen klemmemutter
2

Fjern dørens vindu kontroll:. Lirk ut de elektriske brytere med en trim stick og koble den elektriske kontakten, eller koble den manuelle sveiven med en hekta verktøy eller fille på klippet
3

Skru av dørtrekk panelets skruene med skrutrekker din -. look rundt toppen speilet hjørne, nedre kant og de to håndtakene - og løft panelet av sine klipp for å fjerne det. Trekk av plast skjold.
4

Trekk ut weatherstripping fra vinduet sporet i toppen av døren. Stripping kan være i to stykker for fronten og bakenden.
5

skru fra hverandre og fjern frontglasset run kanal med skiftenøkkel og se om den er skadet. Bytt den ut hvis det er nødvendig.
6

Fjern mutterne kobler glasset til regulator med skiftenøkkel og skyv glasset opp og ut av døren.
Repair

7

Inspiser regulator og se om den har falt ut av stilling, muligens fra en løs eller mistet bolt. Erstatte og /eller strammer til bolten med skiftenøkkel din.
8

Fjern alle boltene hvis du må bytte regulator. Trekk den elektriske kontakten hvis lastebilen bruker strøm vinduer og fjerne regulatoren fra døren.
9

Sett inn det nye regulator innenfor døren og koble den med boltene. Plugg inn den elektriske kontakten hvis det er nødvendig.
10

Skyv vindusglass på døren gjennom den øvre sporet og koble den til regulator med sine nøtter.
11

Installer frontglass run kanal med sine bolter
12

Koble til weatherstripping og plast skjold -. skjoldet skal være selvklebende - og koble dørdekslene med sine klipp og skruer fulgt av vinduet kontrollene.
13

Koble batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59378.html

Previous:
Next: No

Auto Glass Repair