Dette øyeblikket fikk superstjerna til å måpe: – Jeg forstår ikke at det er mulig

(Dagbladet): – Et «mirakel». Et av de beste / villeste / sykeste mottakene i historien. Magi.

Eksperter, supportere og andre som ble fanget av øyeblikket kastet rundt seg med adjektiver og utropstegn etter at Julian Edelman hadde serverte et ellevilt mottak i de dramatiske sluttminuttene under Super Bowl.

Sto fram

New England Patriots hadde nesten hentet inn Atlanta Falcons 28 -3-forsprang, men de trengte å komme seg høyt opp i banen. Raskt.

Det var under tre minutter igjen av den fjerde og siste omgangen.

Quarterback Tom Brady kastet den ovale ballen langt i retning Edelman. 30-åringen fløy inn i en vegg bestående av tre Falcons-spillere og greide, etter litt klabb, babb og tilfeldigheter, å holde ballen i fast grep.

Som videoen viser gikk ballen først i et motstanderbein og via begge hendene til Edelman før han holdt den i et fast grep.

Stort sett hadde det endt med en «incomplete pass» (det angripende laget må tilbake til utgangspunktet og prøve på nytt).

I verste fall hadde det blitt en «interception» (motstanderlaget tar over ballen ) med den konsekvens at Patroits hadde tapt.


TRE MOT EN: Var ikke feige lag denne gangen. Allen, Robert Alford og Keanu Neal prøver desperat å stoppe Julian Edelman, uten hell.
Vis mer

Ydmyk

Men denne gangen ble det hovedingrediensen i oppskriften som sikret overtid og at Patriots seinere vant 36-28.

Så hvor bra var egentlig mottaket? Vi lar ekspertene uttale seg, og overlater ordet til den mestvinnende quarterbacken i NFL-historien, Tom Brady, som sto sjokkert og fulgte med:

- Det er et av de beste mottakene jeg har sett noen gang. Jeg forstår ikke hvordan i helvete han gjorde det, sier mannen med fem seirer i Super Bowl til Boston Herald.

Da hovedpersonen ble spurt om dette var hans beste mottak gjennom tidene, sa Edelman:

- Jeg tror han bare sier det fordi vi har en «bromance». Det var et greit spil. Akkurat nå er jeg bare glad.

Monday, February 6th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments