Både Zucca og Martinsen tapte i målrike NHL-oppgjør

Columbus Blue Jackets vant 6-4 mot New York Rangers i New York, til tross for en fenomenal innhenting av Rangers i tredje periode.

Etter scoring av Matt Calvert ett minutt og 49 sekunder ut i tredje periode ledet Jackets 6-0. Kampen så ut til å være totalt punktert, men så begynte Rangers å plukke poeng på hjemmebane.

I løpet av de neste fem minuttene scoret Rangers tre mål ved Jimmy Vesey, Michael Grabner og Chris Kreider. Rangers satte også kampens siste scoring, ved Kevin Klein, 18 minutter ut i tredjeperioden. Dermed vant hjemmelaget sisteperioden 4-1. Det bidro til at ydmykelsen ble betydelig mindre, men var ikke nok til å snu resultatet.

Med dette har Rangers tapt sju av sine åtte siste hjemmekamper.

Mats Zuccarello bidro ikke med scoringer eller assists i løpet av de 18 minuttene og 8 sekundene han var på isen.

Bortelagets øvrige mål sto Seth Jones, Brandon Saad, Alexander Wennerberg, Seth Jones og Nick Foligno for.

Colorado Avalanche har ikke fått det til å stemme i NHL denne sesongen. Andreas Martinsen og co. tapte 1-5 mot Anaheim Ducks.

Jakob Silfverberg (2), Rickard Rakell, Korbinian Holzer og Cam Fowler ga Avalanche en ny kalddusj natt til onsdag norsk tid. Mikko Rantanen reduserte til 1-2 for Avalanche i midtperioden, men Ducks dro fra i 3. periode.

Martinsen fikk knappe sju minutter på isen, men maktet ikke å bidra med verken scoring eller målgivende.

Avalanche er jumbo i avdeling vest. Laget har tapt 32 kamper så langt. 28 poeng på 47 kamper er svakest av samtlige lag i NHL.