- Jeg kunne ikke gå mer enn én time uten kokain

(Dagbladet): Demi Lovato startet karrieren allerede som 9-åring i Disney Channel. Siden har hun vært å se som dommer i britiske «X Factor», og i inneværende sesong av tv-serien «Glee».

Alt har imidlertid ikke vært like lett for 21-åringen.

- Smuglet dop

I fjor åpnet hun opp om sine psykiske problemer, som innebar blant annet angst, spiseforstyrrelser og selvskading.

Nå snakker den tidligere Disney-stjerna også om sitt problematiske forhold til narkotika for aller første gang.

- Jeg kunne ikke gå mer enn 30 minutter til én time uten kokain, jeg tok det med meg på fly, forteller hun i et intervju med Access Hollywood.

- Jeg smuglet det, ventet til alle på første klasse hadde sovnet og tok det der og da. Jeg kunne ta det med på toalettet og gjøre det der. Så problematisk ble det, og da hadde jeg til og med en sponsor med meg, en person som fulgte med på meg 24/7 og bodde sammen med meg, og jeg klarte å gjemme det fra dem også, sier hun videre.

- Manipulerte alle

Lovato forteller videre at hun også hadde et trøblete forhold til alkohol.

- Jeg skulle til flyplassen og hadde en Sprite-flaske fylt med vodka, klokka var bare ni om morgenen og jeg kastet opp i bilen, sier hun.

I intervjuet forklarer den amerikanske artisten og skuespilleren også hvordan hun kunne fortsette med vodka og kokain uten å bli oppdaget.

- Jeg er veldig flink til å manipulere folk, og det var noe jeg gjorde da jeg var syk. Jeg manipulerte alle rundt meg. Det var tider der jeg bare fortsatte å lyve, slik at alt så bra ut på utsiden, sier Lovato til Access Hollywood.

Fikk hjelp

21-åringen forteller videre at hun hadde all verdens hjelp tilgjengelig, men at hun ikke ville ha det.

- Jeg innså at det ikke lenger var moro når jeg gjorde det alene. Jeg har virkelig aldri snakket om dette før, jeg vet ikke om jeg bør dele dette. Jeg tror at jeg var 19 år da jeg innså at jeg oppførte meg som en alkoholiker, at jeg var ung, rebelsk og ute på moro. Jeg innså at jeg måtte ta meg sammen, forteller hun.

I 2010 fikk hun imidlertid den hjelpen hun trengte, da hun ble lagt inn for å få behandling for psykiske problemer.

Lovato har tidligere fortalt at hun i ettertid har funnet sunnere alternativer for å få bukt med de negative følelsene.

- Jeg setter av tid til meg selv, slik at jeg kan meditere. Jeg har brukt de siste to årene på å komme over spiseforstyrrelsen og selvskadingen. Jeg må jobbe med dette hver dag, og blir minnet på det hver gang jeg spiser eller føler meg nedfor, sa hun til Self Magazine i fjor.

Wednesday, December 11th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments