- Nektet sønnen McDonald’s stemplet som en uegnet far


NEW YORK (Dagbladet): Bakgrunn for søksmålet er en bitter skilsmissesak i New York, melder nyhetsbyåret AP.

David E. Schorr er far til en nesten fem år gammel gutt, og nå går han til søksmål mot psykologen Marilyn Schiller, som han mener sterkt oppfordret en dommer til å nekte ham å se sønnen etter at han og sønnen havnet i det som framstår som en hverdagslig middagskrangel.

Krangler om foreldrerett

30. oktober var Schorr ute med sin sønn, og han hadde ikke lyst til å spise hos fastfoodkjeden McDonald’s. Derfor ga han sønnen følgende alternativer: Han kunne få spise hvor som helst unntatt på McDonald’s, eller han fikk ikke noen middag i det hele tatt. Sønnen satte seg på bakbeina, og Schorr lot ham få velge ikke å spise middag.

Schorr, som selv er advokat, og barnets mor, Bari Yunis Schorr, befinner seg midt i en bitter skilsmisse. Psykolog Marilyn Schiller er rettsoppnevnt for å evaluere paret og barnet.

Mens saken pågår har Schorr rett til å se sønnen annenhver helg og til middag hver tirsdag.

Schiller skal, ifølge søksmålet, ha sagt til til dommeren i saken at krangelen om McDonald’s-måltidet «reiser bekymring om gjennomførbarheten» av farens helgebesøk og ha bedt om at det blir en slutt på dem, eller at de reduseres.

Hennes rapporter i skilsmissesaken er ikke offentliggjort, men konflikten mellom ekteparet, skal ifølge AP ha pågått i over to år.

- Angret

- Vanligvis er han ikke en veldig streng, og han nekter sjelden sønnen McDonald’s-mat. Men 30. oktober satte han ned foten fordi sønnen hadde spist for mye junkfood, står det i søksmålet fra Schorr.

Han legger samtidig til at han raskt angret på det han hadde gjort da sønnen slo seg fullstendig vrang. Men han følte samtidig at han ikke kunne belønne sønnens dårlige oppførsel, så han tilbød hvor som helst unntatt McDonald’s som et siste tilbud.

- Barnet var sta som et esel og valgte «ingen middag»-løsningen, skriver han i søksmålet.

Etter krangelen skal han raskt ha tatt sin sinte sønn hjem til barnets mor, ifølge søksmålet.

Bari Schorrs advokat, Louis I. Newman, ønsker ikke å kommentere saken.

Sunday, November 10th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments