Nå skal de vise forholdet sitt på TV

(Dagbladet): Tidligere i år opplevde Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50) massiv oppmerksomhet da de deltok i tv-suksessen «Farmen kjendis».

Og oppmerksomheten minket ikke akkurat da Se og Hør kunne melde at duoen hadde blitt et par.

Nå skal paret få være med på mer reality hos TV 2, men denne gangen er det snakk om et helt eget tv-program. Det melder kanalen på nett.

«Vendela + Petter» har premiere på TV 2 Livsstil mandag 21. august, og der følger kameraene parets hverdag gjennom 16 episoder.

Allerede i juni meldte VG at paret skulle få sin egen tv-serie, noe TV 2 bekreftet overfor avisa. Den gang var imidlertid ikke detaljene rundt programmet kjent.

- Kom helt uventet

Som en verdenskjent supermodell er Kirsebom godt kjent med det å stå foran kamera, men hun erkjenner at det i starten var uvant å bli filmet så tett på livet i den nye dokuserien.

- Jeg er vant til å være foran kamera, men jeg må innrømme det i starten var rart å ha kamera på slep hele tiden, sier hun til TV2.no.

I tv-serien skal seerne blant annet få se hvordan hennes og Pilgaards første sommer som kjærester har vært.

- Det at vi først ble så ekstremt gode venner, og at det så utviklet seg til kjærlighet, kom helt uventet på meg. For min del har det vært en eventyrlig tid siden jeg forlot Storøy gård. Og etterdønningen har vært store både jobbmessig og privat, legger Kirsebom til.

Tidligere var Kirsebom gift med Olaf Thommessen (50), som hun har to døtre med. Da modellikonet fylte 50 år i januar, overrasket både døtrene og eksmannen henne med frokost på senga.

Bekreftet kjæresteforholdet

Romanseryktene svirret rundt «Farmen kjendis»-paret en god stund før de valgte å bekrefte forholdet sitt offentlig. Det gjorde de overfor Se og Hør i slutten av mai.

- Ja, vi er kjærester, uttalte de til ukebladet den gang.

Kirsebom valgte dessuten å bekrefte forholdet på sin egen Facebook-side, der hun delte følgende melding:

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem», skrev Kirsebom.

I april var de begge til stede da deres gode venn og «Farmen kjendis»-kollega Leif Einar Lothe (47), bedre kjent som «Lothepus», hadde konsert med bandet sitt i Oslo.

- Vi var sammen på «Farmen» i seks uker, og da får man et sånn unikt forhold. Alle er så avhengige av hverandre for å få de ukesoppdragene i boks. Vi må hele tiden samarbeide og sånne ting, så vennskapet er kjempeekte, det, sa Pilgaard til Dagbladet den gang.

Under årets «Gullruten»-utdeling i Bergen i midten av mai, delte for øvrig Pilgaard og Kirsebom flere kyss foran kamera da de ble fanget inn av programmets «kiss cam».

Pilgaard benyttet også anledningen til å kysse «Farmen kjendis»-meddeltaker Tore Petterson, da kameraet kom deres vei.

Det var imidlertid kysset som kom da kameraet panorerte bort fra dem, som kanskje var mest uventet. For da linsa var på vei et annet sted, klinte Lothepus og Pilgaard til i Grieghallen.

Wednesday, July 19th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments