For åtte måneder siden ville Lisa Marie Presley skille seg fra ektemannen. Nå har striden tatt en stygg vending

(Dagbladet): Det var i fjor sommer at Lisa Marie Presley (49), Elvis Presleys eneste datter, søkte om skilsmisse fra sin tredje ektemann, gitarist og musikkprodusent Michael Lockwood (55).

Åtte måneder seinere er paret, som forklarte bruddet med standarfrasen «uforenlige forskjeller», fortsatt formelt gift. Nå har skilsmisseprossesen tatt en uventet vending.

Ifølge People har Preysley og musikerektemannen, som giftet seg i 2006, havnet i en bitter strid som omhandler langt mer enn bare uforenlige forskjeller.

«Sjokkerende og skremmende»

Politiet i Beverly Hills bekrefter overfor ukebladet at de har mottatt en anmeldelse som omhandler Michael Lockwood og påstander om barnemishandling. Videre opplyser politet at de har tatt beslag fra en eiendom, uten å gi ytterligere detaljer.

I skilsmissedokumentene som People har fått tilgang til, hevder Lisa Marie Presley at parets felles barn, tvillingjentene Harper og Finley, ble tatt fra dem som følge av anklagene mot ektemannen.

Presley sier videre at hun «blir kvalm» av påstandene, som hun kaller «sjokkerende og skremmende». Hun legger samtidig skylda på ektemannen for å ha «ødelagt ekteskapet».

Rettsdokumentene sier ingenting om hvorfor parets barn angivelig ble hentet ut av foreldrenes hjem, eller hvem som la fram anklagene mot Michael Lockwood.

Selv har gitaristen ikke kommentert saken.

Turbulent kjærlighetsliv

Lisa Marie Presley har to barn fra tidligere ekteskap, datteren Riley (27) og sønnen Benjamin (23), som hun har med eksmannen Danny Keough.

Rett etter skilsmissen fra Keough i 1994, sjokkerte Presley verden da rockekongens datter giftet seg med kongen av pop, Michael Jackson.

Bare 21 måneder senere endte også det ekteskapet.

Presleys tredje bryllup var med skuespiller Nicolas Cage i 2002, men de to holdt bare ut med hverandre i tre måneder.

I et intervju med bladet Marie Claire i 2007, åpnet Presley opp om sitt første ekteskap:

- Jeg var veldig, veldig ung da jeg giftet meg for første gang. Og i det ekteskapet jeg var i, var det så mye harme rundt hvem jeg var, fordi jeg hadde mer enn han hadde, og det ble en maktkamp, sa hun, ifølge US Weekly.

I samme intervju kalte hun også ekteskapet med den avdøde popkongen for sitt livs største tabbe.

Saturday, February 18th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
September 2024
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Recent Comments