Bom på bom da Manchester møtte Real Madrid

Totalt ble sju av ti straffespark brent. Daley Blind og Henrikh Mkhitaryan scoret riktignok for United, mens Luis Miguel Quezada var alene om å gjør det samme for Real. Dermed vant Jose Mourinhos United-mannskap 2–1.

Seieren var Uniteds fjerde strake under sommerturneen i USA.

Martial-magi

Ufortjent var det heller ikke at den engelske fotballstorheten stakk av med seieren. United var i lange perioder det beste laget mot et Real Madrid-lag som gjorde sin første kamp i sesongoppkjøringen.

Mannskapet til Zinédine Zidane leverte en blek første omgang, men hevet seg flere hakk da franskmannen byttet hele startelleveren midtveis. Inn kom en rekke av klubbens yngre spillere.

Franske Anthony Martial sto for en av kampens store prestasjoner da han suste forbi Real-stjernene Luka Modric og Dani Carvajal på kanten før pause. Det påfølgende innlegget endte hos lagkamerat Jesse Lingard, som fikk en enkel jobbe med å sende United i føringen.

Martial, som for øvrig bommet i straffesparkkonkurransen, ble hentet til United mens Louis van Gaal var manager i klubben. I Jose Mourinhos første sesong som sjef på Old Trafford slet unggutten, hvilket skapte spekulasjoner om at han kunne bli solgt i sommer.

Mer stabilitet

Søndag ga Martial sjefen sin en påminnelse om hvilke ferdigheter han besitter. Mourinho håper på sin side at franskmannen vil prestere på et mer stabilt høyt nivå i tiden som kommer.

– Vi ønsker oss naturligvis mer stabilitet. Kampen i dag var positiv for ham. Derfor lot jeg ham få spille 90 minutter. Han likte seg, våget å prøve på ting og det er viktig i disse treningskampene, sa portugiseren etter kampen.

– Det gjør godt for selvtilliten, tilføyde han.

Casemiro sto for Real Madrids utligning i ordinær tid. Midtbanespilleren var sikker fra straffemerket etter at Uniteds svenske nysignering Victor Lindelöf hadde lagt Reals Theo Hernández i bakken.

Lindelöf misset for øvrig også i straffesparkkonkurransen.