Milliardærarvingen viser fram dattera dagen etter fødselen

(Dagbladet): Det har gått relativt kjapt i svingene for Tamara Ecclestone (29), datter av Formel 1-millardæren Bernie Ecclestone og den tidligere Armani-modellen Slavica Radic

I januar i fjor møtte hun finansmannen Jay Rutland, og fem måneder senere hadde de brukt over 108 millioner kroner på å bli mann og kone.

Fikk ei datter

Tre måneder etter det storslåtte bryllupet, kom babynyheten: Ecclestone og ektemannen ventet sitt første barn.

- Jeg hadde aldri sett for meg at alt dette skulle skje så fort. Det er sprøtt hvor uransakelig livet fungerer. Jay elsker barn og jeg ser virkelig fram til å gå inn i den neste fasen av forholdet vårt, sa Ecclestone til Hello!.

I går ble ekteparet førstegangsforeldre. Paret fikk ei datter som de har gitt navnet Sophia. Den nybakte moren har allerede rukket å oppdatere sosiale medier med bilder av den nyfødte.

«Velkommen til verden, Sophia, vår vakre datter, født i går, 2,9 kg. Stolteste dagen i våre liv, aldri opplevd en slik kjærlighet», skriver Ecclestone til et bilde av seg selv sammen med dattera.

«De tre musketerer for alltid. Elsker den lille familien min», skriver hun til nok et bilde, der også barnefaren er med.

- Ikke bortskjemt

29-åringen har tidligere hevdet at hun slett ikke er bortskjemt, til tross for foreldrenes enorme formue, og at hun har jobbet hardt for pengene sine.

- Folk tror at jeg er bortskjemt bare fordi jeg er rik, men foreldrene mine lærte meg å respektere penger. Jeg fikk ikke hver leke jeg pekte på. Jeg måtte tjene lommepenger ved å gjøre husarbeid, har hun tidligere sagt til Daily Mail.

Dette er verdiene hun ønsker å videreføre til dattera.

- Jeg tror du kan overøse et barn med kjærlighet og oppmerksomhet framfor å skjemme det bort med materialistiske goder, sa hun til Hello! da hun annonserte graviditeten i fjor.

- Foreldrene mine har utstyrt min søster og meg med sterke verdier, og jeg vil videreføre dem til barnet mitt. Jeg vil gjøre alt det min mor gjorde: hun satte alltid oss først, og oppmuntret oss til å følge drømmene våre. Jeg vil være der for barnet mitt, sa hun videre.

Wednesday, March 19th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments