Mann pågrepet og siktet for falsk forklaring etter at Veronica (22) ble funnet død

(Dagbladet): En mann  er arrestert og siktet for falsk forklaring etter at Veronica Heggheim Stegegjerdet ble funnet død i Sogndal, melder NRK.

I politiets logg er det oppgitt at mannen er fra Indre Sogn, og at han også er siktet for brudd på narkotikalovgivningen.

- Det er et vitne som er sikta for å ha gitt falsk forklaring. Vedkommende ble framstilt for varetektsfengsling på torsdag, og er varetekstfengslet fram til 7. desember, sier regionslensmann i Sogn, Asle Karoliussen, til Dagbladet

Advokat Trygve Staff er oppnevnt som forsvarer.

- Min klient erkjenner ikke straffskyld for å ha avgitt falsk forklaring, men erkjenner i det vesentlige straffskyld for cannabisforholdet i siktelsen, sier Staff til Dagbladet.

Politiet understreker at mannen ikke er siktet i selve Veronica-saken.

- Det er viktig å understreke at det ikke er noen forhold som tilsier siktelse i selve Veronica-saken, sier Karoliussen.

- For oss er det viktige å gjøre oppmerksom på det ansvaret man har for å gi riktige opplysninger når man gir vitneforklaring til oss. Når vi mener at det ikke er tilfelle, så er det viktig å følge opp med varetektsfengsling, slik at vi kan få undersøkt forholdene.

Stegegjerdet funnet død i Barsnesfjorden utenfor Sogndal etter nærmere tre ukers søk.

Saken er blitt etterforskes som et mistenkelig dødsfall. Den foreløpige obduksjonsrapporten ga ikke noe klart svar på hvordan hun døde.

22 år gamle Stegegjerdet ble sist sett lørdag 25. oktober og meldt savnet tre dager senere da hun ikke møtte opp til en avtale. Fredag ble hun funnet død i Barsnesfjorden, like ved der hun bodde i Årøy i Sogndal.

Saturday, November 29th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments