Tone Damli er gravid

(Dagbladet): Tone Damli Aaberge (25) er gravid, og venter med det sitt første barn.

Det bekrefter artistens manager, David Eriksen, overfor Dagbladet:

- Tone Damli er gravid, og hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014, skriver Eriksen i en SMS.

- Vi håper på forståelse fra pressen for at Tone og Markus ønsker å bruke tiden fremover på å glede seg over det som er i vente, og at de ikke ønsker å uttale seg noe mer utover dette, skriver han videre.

Ferskt forhold

Fra før av er Tone tante. Både storesøster Tale og storebror Are har barn.

I flere måneder sirkulerte rykter om at 25-åringen hadde funnet lykken med Bærum-gutten Markus Foss (31). Ryktene eskalerte da de to var avbildet kyssende på forsida av Se og Hør for én måned siden.

31. august oppdaterte både Markus og Tone sine sivilstatuser på Facebook, og bekreftet dermed ryktene om at de to er i et forhold.

Offentlig debut

Få dager senere gjorde Markus sin debut i rampelyset, da han var med sin kjære på Se og Hørs kjendisgalla.

- Det er veldig hyggelig å være her. Jeg storkoser meg, sa Markus Foss til Dagbladets reporter.

31-åringen fra Bærum driver sitt eget konsulentfirma innen IT, og er i tillegg arving til Plantefoss AS.

Da Tone var sammen med Aksel Hennie, ble hun også bonusmamma for hans datter, Hedda (8). I et intervju med Dagbladet i januar i år, ga hun uttrykk for at hun trivdes i den rollen:

- De ukene vi har Hedda, står jeg opp klokka sju, smører matpakke, kjører til skolen, gjør lekser, lager middag… Det er definitivt god trening, og en fantastisk hyggelig virkelighet, sa hun.

- Ikke et problem

25-åringen er kjent for å ha mange jern i ilden. Etter at hun ble kjent gjennom «Idol» i 2005, har hun gitt ut flere plater, en kleskolleksjon, deltatt i svenske Melodifestivalen, hatt sitt eget tv-program og vært «Idol»-dommer.

Hun har tidligere uttalt at hun ikke ser på det som et problem å kombinere foreldrerollen med en aktiv musikkarriere:

- Vinni, Yosef og Veronica Maggio reiser alle rundt med barna på turné. Jeg får bare ha med en barnevakt som passer på mens jeg står på scenen. Det ser jeg ikke på som noe problem, sa hun til Dagbladet tidligere i år.

Monday, November 18th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments