Laserbehandler pungen og bruker botox

(Dagbladet): Stjerner som beholder sitt glansede, uskyldige image livet ut, har blitt en sjelden vare i Hollywood.

Flere av Hollywoods kjente ansikt legger seg under kniven og fikser på seg selv, og det gjelder både damer og menn.

Nå har The Sun, ifølge Expressen, rangert lista over verdens mest forfengelige kjendismenn.

• Se bildeserien øverst i saken!

Simon Cowell

Simon Cowell (54) er blitt verdenskjent for sine direkte tilbakemeldinger til unge, håpefulle musikeres mer eller mindre sure toner i blant annet «X Factor». Ifølge Expressen skal han ha brukt morkaka til en sau som ansiktsmaske for å holde seg ung.

Cowell er kjent for å skjemme bort seg selv, og har tidligere sagt at han ikke ser på botox som noe som er «mer uvanlig enn tannkrem».

Peter Crouch

Fotballstjernen Peter Crouch er gift med TV-stjerna og modellen Abbey Clancy. Hvem av dem som bruker mest tid på badet? Peter. Ifølge avisa bruker han mye lengre tid enn kona for å fikse utseendet.

- Jeg pleier å ta et glass vin når han står foran speilet, sier Abbey.

David Beckham

For tredje året på rad er David Beckham (37) nå klar med nok en undertøyskolleksjon for den svenske kleskjeden H&M.

Den tidligere fotballspilleren får nok mye skjønnhettips fra kona og moteikonet Victoria Beckham, men ifølge Expressen er han også svært bevisst på utseendet sitt.

- Jeg har lært mye. Å være ute i kaldt regnvær hjelper ikke for huden, så fuktighetskrem om morgenen er viktig. Om kvelden er det øyekrem som gjelder, har han tidligere fortalt.

George Clooney

Hollywood-sjarmøren George Clooney har i flere år hatt kjekkas-stempel og gjort damer verden over mo i knærne med sitt flotte utseende. Men bak det hele er det ifølge The Sun en spenstig metode han blant annet bruker for å holde seg bra nedentil.

Ifølge avisa skal han bruke en metode der en laser fjerner hår, retter ut rynker og jevner ut fargen på pungen.

James Franco

Skuespilleren James Franco har de siste årene blitt Hollywoods favorittmann når Hollywood deler ut sine homoroller. Men han er også en av kjendisene The Sun lister opp som en forfengelig mann, fordi han tid til ofte bruker ansiktsmasker.

- Jeg føler meg ganske dum med dem på, og jeg innser hvor merkelig liv jeg har, har han skrevet på Twitter.

Siva Kaneswaran

Boyband-stjerna fra The Wanted, Siva sverger også til kremer for å ta vare på utseendet sitt. Ifølge avisa bruker den tidligere modellen en rekke fuktighetskremer for å holde huden sin ved like.

Louis Tomlinson

Gutta fra boybandet One Direction nølte å peke ut den mest forfengelige i bandet, da de ble spurt om det i et intervju.

- Louis er den mest forfengelige. Før han går på scenen, fikser han håret til det er perfekt. Jeg har heller aldri sett noen bruke så mye hårspray, sa Harry Styles.

Cristiano Ronaldo

Da Wayne Rooney publiserte sin selvbiografi «My decade» i fjor, benyttet han muligheten til å avsløre at sin tidligere lagkamerat Cristiano Ronaldo er besatt av sitt eget utseende.

«I løpet av den tiden jeg spilte med Ronnie, var det en ting jeg la merke til. Han kan ikke gå forbi et speil uten at han beundrer seg selv», skrev han.

Friday, November 22nd, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments